גנים בצבעים - ששה גנים ילדים בנוף הגליל

הגנים מתוכננים בצמוד למבנה בית הספר
הגנים מתוכננים בצמוד למבנה בית הספר
ניצול הטופוגרפיה לכניסה נגישה לכל גן
ניצול הטופוגרפיה לכניסה נגישה לכל גן
הגן כחול
הגן כחול
הגן הכחול
הגן הכחול
הגן הצהוב
הגן הצהוב
IMG_20180826_145444
IMG_20180826_145444
הגן הירוק
הגן הירוק
גנים בצבעים
גנים בצבעים
תכנית טיפוסית
תכנית טיפוסית
IMG_20180826_155351_edited.jpg

מיקום: נצרת עילית

מזמין: עיריית נצרת עילית

ביצוע: חברת מודל הנדסה

אדריכלית אחראית במשרד: שלי זיידמן, אביה גוגנהיים

תוכנן: 2016-2017  

בוצע: 2018

          -----------------

ששה גני הילדים תוכננו בשלושה מבנים.

מיקומם של הגנים ע״ג הטופוגרפיה נעשה כך שלכל גן יש כניסה נפרדת ונגישה מהשביל. 

חלונות גדולים מכניסים את הנוף הפתוח הנשקף ממיקום הגנים (על ראש ההר) אל תוך הכתות. 

כדי להבדיל אותם זה מזה, וכדי ליצור תחושת הזדהות אצל ילדי הגנים השונים כל גן קיבל צבע משלו.

עיצוב הגנים מתייחס גם לעיצוב בית הספר הצמוד לו (גם בתכוננו).